Home > #Hoofdnieuws > FIA WEC: Andretti met Acura in 2024?

FIA WEC: Andretti met Acura in 2024?

Michael Andretti heeft te kennen gegeven dat hij met zijn team in het FIA WEC en in Le Mans aan de start wil verschijnen. De Amerikaan onderzoekt dus niet alleen de piste van de F1 met Cadillac, maar ook van het WK Uithouding in de klasse Hypercar. Andretti wil daarvoor verder bouwen op de samenwerking met het team van Wayne Taylor waarmee hij nu al in de VS samenwerkt. Het team wil in 2024 met Acura naar Europa komen. 

You may also like
Daytona 24: drie constructeurs vooraan in drie vrije sessies
ELMS 2023: José María López met COOL Racing
GT: AF Corse met mooie namen in GTE en GT3, vader en zoon Machiels in GT World
FIA WEC 2023: Esteban Muth reserverijder Vanwall
error: Alert: Content is protected !!