Home > Electric > Stoffel Vandoorne maakt zijn intrede op het Autosalon

Stoffel Vandoorne maakt zijn intrede op het Autosalon

Regerend wereldkampioen in de Formula E, Stoffel Vandoorne, kreeg op het Autosalon in Brussel de sleutels overhandigd van zijn gloednieuwe DS 7 4×4. Deze plug-in hybride werd door Vandoorne zelf samengesteld en is daarmee uniek in zijn soort. Daarnaast past deze wagen ook volledig in de strategie van DS dat vanaf 2024 enkel nog elektrische wagens op de markt zal brengen. Een groot deel van de technologie in deze wagens komt dan ook rechtstreeks uit het elektrische wereldkampioenschap. Voor de ceremonie reed Stoffel met de gen2 Formula E wagen het Autosalon binnen. Ook kregen fans de kans om met de kampioen op de foto te gaan.

You may also like
Formule E Diriyah: Pascal Wehrlein wint race 1 in Saudi-Arabië
Formule E Diriyah: Sébastien Buemi op pole voor race 1
Formule E Diriyah: NIO en Dan Ticktum snelste in FP2
Formula E Diriyah: Sam Bird snelste tijdens eerste vrije training
error: Alert: Content is protected !!