Home > Electric > Formule e > Formula E: Van der Linde vervangt Frijns bij Cupra

Formula E: Van der Linde vervangt Frijns bij Cupra

De eerste race van het seizoen liep slecht af voor Robin Frijns. De Nederlander was betrokken bij een incident tijdens de openingsronde in Mexico City waarna meerdere fracturen in zijn hand en pols werden vastgesteld. Frijns werd diezelfde avond nog geopereerd, maar heeft nu een lange revalidatie voor de boeg. Simulator-rijder bij Abt Cupra, de Zuid-Afrikaan Kelvin van der Linde, zal hem de komende races vervangen. Hoe lang Frijns uit zal zijn is voorlopig nog onbekend. Zeker is alvast dat van der Linde op 27 en 28 februari de Diriyah E-Prix zal rijden.

Foto © FIA Formula E

You may also like
Formule E Diriyah: Pascal Wehrlein wint race 1 in Saudi-Arabië
Formule E Diriyah: Sébastien Buemi op pole voor race 1
Formule E Diriyah: NIO en Dan Ticktum snelste in FP2
Formula E Diriyah: Sam Bird snelste tijdens eerste vrije training
error: Alert: Content is protected !!