Home > #Hoofdnieuws > WRC: Cyril Abiteboul wordt nieuwe topman Hyundai Motorsport

WRC: Cyril Abiteboul wordt nieuwe topman Hyundai Motorsport

Dat Hyundai echt wel zijn zinnen op het WK Rally 2023 heeft gezet, mag blijken uit de aanduiding van ex-Renault F1-topman Cyril Abiteboul als teammanager, een post die sinds het vertrek van Andrea Adamo, goed een jaar geleden, vacant was en ad interim door Julien Moncet werd ingevuld. De 45-jarige Cyril Abiteboul, van opleiding een ingenieur, startte in 2001 bij Renault en verliet het merk begin 2021 als topman van het F1-team. (Foto: © Hyundai) 

You may also like
In een notendop: WRC
WRC 2023: Ogier in Mexico, Gap weer klaar voor Monte-Carlo
In een notendop: ADAC GT, WRC en IMSA
WRC Monte-Carlo: Terugblik door de lens van Lorenz
error: Alert: Content is protected !!