Home > Rally > Divers > In een notendop: rally in het noorden

In een notendop: rally in het noorden

  • Arctic Rally – De wedstrijd op de Noordpoolcirkel vindt dit weekend plaats, dat brachten we eerder al. Een van de grote namen is Jari Huttunen. Hij wil er bewijzen dat hij er nog steeds staat. In het noorden doet hij het niet met vaste navigator Mikko Lukka, maar wel met Antti Haapala en dat in een Skoda Fabia.
  • Sigdalsrally – Ook in Noorwegen start het seizoen, met de Sigdalsrally, waar tweemaal twee proeven worden verreden. Op de deelnemerslijst vinden we zes Rally2-wagens terug. Netjes verdeeld onder drie Polo’s (Marius Aasen, Frank Tore Larsen, Ole Christian Veiby) en drie Skoda (Eyvind Brynildsen, Roger Rustand, Anders Grondal). 
  • Tekst: © Koen Nuyts
You may also like
In een notendop: rally
Arctic rally: plezier op ijs en sneeuw, met onder meer ex-F1-winnaar Heikki Kovalainen
error: Alert: Content is protected !!