Home > Rally > Dakar 2023: eerste deel marathon Empty Quarter maat voor niets, de Mevius in de problemen

Dakar 2023: eerste deel marathon Empty Quarter maat voor niets, de Mevius in de problemen

Het eerste deel van de met veel poeha aangekondigde etappe van de Empty Quarter Marathon, verliep erg geruisloos. De zege in de elfde etappe van de Dakar 2023 ging opnieuw naar Sébastien Loeb en BRX, voor zijn teamgenoot Guerlain Chicherit, Mattias Ekström (Audi) en Lucas Moraes (Toyota). Nasser Al-Attiyah volgde als vijfde en blijft ruim leider. De Toyota-rijder ziet een vijfde zege in de woestijnrally nu wel erg dichtbij komen. Voor de tweede plaats wordt het wel nog spannend met nog amper negen minunten verschil tussen Moraes en Loeb. Morgen staat het tweede deel van de marathon op het menu. In de T3-klasse lijkt Guillaume de Mevius na een probleem in het begin van de etappe de leiding in de klasse kwijt te zijn. de Mevius verloor bijna 25 minuten met een technische interventie. (Foto: © BRX)  

You may also like
WRC 2023: Ogier in Mexico, Gap weer klaar voor Monte-Carlo
WRC Zweden: zeven Belgen en weer een vloot WRC2-deelnemers
Belcar 2023: met AC Motorsport
WRC 2023: wat u moet weten voor de start van het seizoen
error: Alert: Content is protected !!