Home > Rally > Dakar 2023: vierde dagzege voor Loeb, Al-Attiyah blijft ruim leider

Dakar 2023: vierde dagzege voor Loeb, Al-Attiyah blijft ruim leider

De korte rit van 113 kilometer tussen Haradh en Shaybah in deze Dakar 2023, ging opnieuw naar Sébastien Loeb in zijn BRX. Het is al de vierde dagzege voor de Fransman. De rallylegende haalde het voor de enig overblijvende Audi-rijder, Mattias Ekström en Lucas Moraes. In het algemene klassement blijft Nasser Al-Attiyah in zijn Toyota ruim leider, voor zijn teamgenoot Lucas Moraes (+1u21min) en Sébastien Loeb (+1u37min). Morgen duikt de caravan voor twee dagen het ‘Empty Quarter’ in. (Foto: © BRX)  

You may also like
Dakar 2023: VR Racing haalt mooie dubbele top-10!
Dakar 2023: vijfde eindzege van Nasser Al-Attiyah
Dakar 2023: Loeb breekt record opeenvolgende dagzeges, Al-Attiyah fluitend naar de zege
Dakar 2023: Belgen spelen mee vooraan, maar Empty Quarter wacht
error: Alert: Content is protected !!