Home > Historic > Tour Auto 2023: duel tussen Thierry Boutsen en Henri Pescarolo

Tour Auto 2023: duel tussen Thierry Boutsen en Henri Pescarolo

Het parcours van de 32ste editie van de Tour Auto wordt geheim nog gehouden en zal pas op 29 november om 22.00 uur worden onthuld, maar de eerste grote namen van deze fantastische Franse wedstrijd zijn al bekend. Bij die namen onder meer Thierry Boutsen, en Henri Pescarolo. Onze landgenoot en ex-F1-winnaar won de wedstrijd in een Shelby Cobra. Het selectiecomité heeft meer dan 200 inschrijvingen zorgvuldig bestudeerd en 105 auto’s geselecteerd voor deze eerste lijst. 52 auto’s zijn ingeschreven in de sectie Competition en 53 in de sectie Regularity. De 200 deelnemers kunnen nu hun auto’s klaarmaken voor deze prachtige competitie tussen Parijs en Cannes. (Foto: © Mathieu Bonnevie)

error: Alert: Content is protected !!