Home > Circuit > In een notendop: Intercontinental GT Challenge

In een notendop: Intercontinental GT Challenge

  • IGTC Abu Dhabi – Ram Racing zet in de afsluiter van het seizoen van de Intercontinental GT Challenge een Mercedes AMG-GT3 in wel heel iconische kleuren in, met name die van D2, de hoofdsponsor van Mercedes in onder meer FIA GT en DTM vorige eeuw. Rijders zijn Mikael Grenier, Ian Loggie en Morgan Tillbrook. 
  • IGTC Abu Dhabi bis – SPS Automotive doet het met twee soortgelijke Mercedes GT3. Rijders van dienst zijn Valentin Pierburg, Dominik Baumann en Martin Berry enerzijds en Kenny Habul, Martin Konrad en Philip Ellis anderzijds.
  • IGTC tris – Getspeed, ook met Mercedes, doet het dan weer met Luca Stolz, Fabian Schiller en Al Faisal Al Zubair. De finale van de IGTC vindt op 11 december in Abu Dhabi plaats en er zijn 38 wagens ingeschreven.  

error: Alert: Content is protected !!