Home > Circuit > In een notendop: FIA F2 – F1- Yas Marina

In een notendop: FIA F2 – F1- Yas Marina

  • FIA F2 – De eerste van de meerdaagse tests op Yas Marina voor de Formule 2 werd vandaag afgewerkt. In de voormiddag was de snelste van het pak. De namiddagsessie zag de tijden naar beneden vallen en zo werd Richard Verschoor de snelste van deze eerste testdag. Onze landgenoot Amaury Cordeel was er aan de slag, niet met zijn gewoonlijke Van Amersfoort bolide, maar wel bij Uni-Virtuosi. Hij liet een vierde tijd optekenen in de voormiddag en een dertiende in de namiddag. Cordeel legde in totaal 86 rondes af.
  • F1 China – De geruchten worden groter als zou de GP van China in Sjanghai worden afgelast. China hanteert nog steeds een zero-tolerance politiek aangaande Covid en de procedure daaromtrent zou praktisch onwerkbaar zijn. Dat meldt althans BBC Sport. Een officiële beslissing is er door de FIA nog niet genomen dus dit alles is nog steeds “onder voorbehoud”….

Foto: © Dutch Photo Agency

error: Alert: Content is protected !!