Home > Rally > VAS Kortrijk: Niels Reynvoet wint

VAS Kortrijk: Niels Reynvoet wint

Niels Reynsvoet heeft vandaag de 6 Uur van Kortrijk gewonnen in een Skoda Fabia R5 EVO uit de stallen van PTR. Hij was veertien seconden sneller dan Vincent Verschueren (VW Polo GTI R5) die vandaag de laatste wedstrijd van team Godrive reed. Melissa Debackere (Skoda Fabia R5) sluit de top 3 af op 26 seconden. Davy Vanneste (Skoda Fabia R5) bedankt zijn hoofdsponsor met een vierde plaats. Sébastien Bedoret eindigde als vijfde. Jeroen Catelin (Renault Clio Rally5) werd veertiende algemeen en eerste voorwiel aangedreven wagen, Jean-Louis De Roeck werd dan weer zeventiende en eerste Historic in zijn BMW M3 E30. Geven we nog even mee dat Junior Planckaert (Skoda Fabia R5) negende werd.

error: Alert: Content is protected !!