Home > Circuit > In een notendop: Asian LMS – ELMS

In een notendop: Asian LMS – ELMS

  • Asian LMS – Naast een Duqueine M30 voor LMP3 zal DKR Engineering ook een LMP2 bij de Asian Le Mans Series 2023 inzetten. De rijders voor beide wagens zijn nog niet bekend. Het Luxemburgse team maakte in juni bij de 24 Uur van Le Mans met een Oreca 07 zijn debuut in deze LMP2-klasse, waarin het onmiddellijk een derde plaats in Pro-Am scoorde met o.a. Jean Glorieux aan het stuur.
  • Asian LMS –Jim McGuire, Paul Di Resta en Phil Hanson besturen volgend jaar de #22 Oreca 07 van United Autosports in het kampioenschap van vier wedstrijden die in februari in Dubai en Abu Dhabi worden verreden.
  • ELMS – Le Mans 24 – GMB Motorsport verzekerde zich dit jaar met een titel in de GT3-klasse van de Michelin Le Mans Cup van een deelname aan de 24 Uur van Le Mans. Het Deense team gaat een samenwerking met Aston Martin Racing aan om volgend jaar een Vantage GTE bij de Franse etmaalklassieker en bij de European Le Mans Series in te zetten. Jens Møller, Gustav Birch en Kasper Jensen zijn de rijders van dienst.

(Foto’s: © Asian Le Mans Series – GMB Motorsport)

error: Alert: Content is protected !!