Home > WRC > WRC: wegen M-Sport en Breen scheiden

WRC: wegen M-Sport en Breen scheiden

M-Sport Ford heeft vandaag afscheid genomen van Craig Breen. De Ier werd gekozen om de line-up van M-Sport voor het seizoen 2022 te leiden en voegde zich bij het Britse team nadat hij van Hyundai Motorsport overkwam, waar hij voorheen parttime reed.

Podiums in Monte-Carlo en Italië, evenals verschillende snelste tijden, toonden het potentieel van Breen aan boord van de Puma Hybrid Rally1. Talrijke incidenten tijdens zes van de dertien rally’s hebben M-Sport echter ertoe gebracht een meer consistente rijder te zoeken en de beslissing werd genomen om het contract van Breen een jaar eerder te beëindigen.

“We wensen Craig en James het allerbeste voor de toekomst, en we richten onze aandacht nu op volgend seizoen en het veiligstellen van een competitieve line-up voor de Puma Hybrid Rally1.” liet Rich Millener weten.

error: Alert: Content is protected !!