Home > Rally > Rally: einde samenwerking Davy Vanneste en sponsor Wim Delporte

Rally: einde samenwerking Davy Vanneste en sponsor Wim Delporte

Opnieuw moeten we de stopzetting van een jarenlange samenwerking melden. “Wim Delporte was gedurende vele jaren onze trouwe sponsor, maar na dertien jaar kiest Wim er voor om te stoppen na de Rally van Kortrijk. Dankzij zijn steun konden we al snel opklimmen naar de hoogste klassen in de rallysport. We hebben het geluk gehad om met een Super2000 te rijden en we hebben van bijna alle R5/Rally 2 wagens kunnen proeven. We hebben mooie overwinningen en mooie resultaten kunnen boeken en zelfs kunnen deelnemen aan de Rallye Monte-Carlo dankzij Wim. Iedereen in ons team heeft heel veel mooie momenten beleefd dankzij hem. Alle respect voor Wim zijn beslissing en bij deze wens ik mijn eeuwige dankbaarheid te betuigen”, laat Davy Vanneste weten op sociale media.

Davy komt in Kortrijk samen met Kris D’alleine in een Skoda Fabia Rally2 aan de start. Het is voorlopig nog niet duidelijk of hij plannen heeft voor 2023.

error: Alert: Content is protected !!