Home > #Hoofdnieuws > GT: Marc VDS herrijst en gaat samen met Boutsen Racing

GT: Marc VDS herrijst en gaat samen met Boutsen Racing

Uit betrouwbare bron heeft Autosportwereld.be vernomen dat Boutsen Racing en Marc VDS gaan samenwerken met het oog op een programma in één of meerdere GT-kampioenschappen. Boutsen Racing schakelde een jaar geleden over van BMW naar Audi in de GT3-racerij en reed afgelopen seizoen onder meer met de jonge talenten Adam Eteki en Benjamin Lessennes in de GT World Europe. Marc VDS is uiteraard het roemruchte team van Graaf Marc Van der Straten, dat onder meer in 2015 de 24 Uur van Spa won om daarna eigenlijk vrij snel van het autosporttoneel te verdwijnen. In 2023 zou het nieuwe team twee Audi R8 LMS inzetten, voor onder meer Adam Eteki en Benjamin Lessennes. (Foto’s: © SRO)    

error: Alert: Content is protected !!