Home > F1 > F1: Schumacher out, Hülkenberg in

F1: Schumacher out, Hülkenberg in

Haas F1 team heeft bekend gemaakt dat Mick Schumacher op het einde van seizoen 2022 het team zal verlaten. De Duitser moet zo plaats maken voor ex-Renault-rijder en landgenoot Nico Hülkenberg. 

Foto © Twitter @HaasF1Team

Mick Schumacher kwam de koningsklasse in als kersvers F2-kampioen en reed twee seizoenen in de F1 waarbij hij enkel punten kon pakken in zijn tweede seizoen met een zesde plek in Oostenrijk en een achtste plek in Silverstone. Een andere plek in de F1 is voor Schumacher minder waarschijnlijk, tenzij als test- en reserverijder.  De zitjes voor 2023 zijn zo goed als bezet. Indien Logan Sargeant zijn superlicentie niet haalt, komt er bij Williams nog een zitje vrij. 

error: Alert: Content is protected !!