Home > Circuit > In een notendop: uithouding

In een notendop: uithouding

  • IMSA – Pfaff Motorsports heeft zijn nieuwe Porsche 911 GT3 R – 992 – in ontvangst mogen nemen. De eerste nieuwe auto’s gaan inderdaad richting de VS en Canada voor de teams die de 24 Uur van Daytona rijden. Pfaff Motorsports is het team waarmee Laurens Vanthoor successen in de VS behaalde.
  • Le Mans – In de 24 uur van Le Mans zien we in 2023 een Chevrolet uit de NASCAR-competitie aan de start verschijnen. Mike Rockenfeller doet het testwerk voor Hendrick Motorsports. (Foto: © NASCAR)
  • GT World Asia – De kalender van de GT World Challenge Asia 2023 verandert met de laatste race op 23-24 september in Sepang, Maleisië. De datum van Suzuka is verplaatst naar half juli om een clash met de 24 uur van Spa te voorkomen. 
error: Alert: Content is protected !!