Home > Circuit > In een notendop: GT Open – GT Cup Open – Euroformula Open

In een notendop: GT Open – GT Cup Open – Euroformula Open

GT Open – Dit weekend wordt op Monza de voorlaatste manche van dit Europese GT-kampioenschap gehouden. Op de deelnemerslijst prijken 24 GT3’s, waaronder de Aston Martin Vantage GT3 van het Belgische Street Art Racing en de AF Corse Ferrari met Laurent de Meeus die de cockpit terug met Jamie Stanley deelt. Van Berlo-Gilardoni voeren het klassement aan, met slechts één punt voorsprong op Pulcini-Hites, hun teamgenoten bij Oregon Team.

GT Cup Open Europe – Q1 Trackracing domineert het seizoen en staat als team met 98 punten aan de leiding met maar liefst 56 eenheden voorsprong op GDL Racing. Jan Lauryssen voert het algemene klassement en Pro-Am aan en John de Wilde gaat aan kop bij Am.  Beide doen dit uiteraard met een Porsche van Q1. Ook voor dit kampioenschap staat met Monza het voorlaatste raceweekend op het programma, en hieronder vindt u de deelnemerslijst.

GT Open – Euroformula Open – GT Cup Open Europe – Ook voor de drie kampioenschappen georganiseerd door GT Sport werden de kalenders voor 2023 gepubliceerd, waarbij Spa-Francorchamps naar eind mei verhuist.

(Foto: © GT Sport)

error: Alert: Content is protected !!