Home > Circuit > FIA F3: veel debutanten in driedaagse test

FIA F3: veel debutanten in driedaagse test

Het Franse ART toonde zich de snelste op de eerste testdag voor de Formule 3 op Jerez, met Mini en Frederick. De driedaagse test zal heel wat debutanten zien, die alvast de grond komen verkennen met het oog op 2023.

Foto: © premaracing.com/media

Veel nieuwe gezichten dus op de traditionele najaarstesten van de Formule 3. Oliver Goethe zagen we dit seizoen al in actie en hij mocht komen rijden bij Trident. Verder waren er Mari Boya bij MP Motorsport, Sebastian Montoya en Gabriele Minì bij Hitech, Christian Mansell bij Campos (ook hem zagen we al eerder). Een heel rijtje debutanten, Alex Garcia, Taylor Barnard en Nikita Bedrin mochten bij Jenzer testen, en dan zagen we nog Joel Granfors en Arias Deukmedjian bij Carlin, en Joel Leon en Roberto Faria‍ bij Van Amersfoort.

Vandaag gaan de tests verder en zien we een nieuwe lichting debutanten met Matias Zagazeta (Charouz), Hugh Barter (Campos), Hadrien David (Carlin), en bij Van Amersfoort Max Esterson en Lorenzo Fluxa

error: Alert: Content is protected !!