Home > #Hoofdnieuws > Spa ELMS: gratis toegang, ook voor de paddock en tribunes

Spa ELMS: gratis toegang, ook voor de paddock en tribunes

De 4 Hours of  Spa-Francorchamps, de Belgische manche van de European Le Mans Series, die dit weekend op de omloop in de Ardennen plaatsvindt, is voor iedereen gratis toegankelijk. Toegang tot de Pit Walk en Grid Walk is gratis voor kinderen tot 12 jaar, maar volwassenen betalen 15 euro. De paddock, ‘the village’ en de tribunes (zelfs die van de Raidillon en de tribune over de boxen) zijn gratis en zonder leeftijdsgrens toegankelijk.

Dat betekent dat de promotor van het evenement duidelijk de kaart speelt van een groot familiepubliek, vooral op zondag. Het publiek zal naast de European Le Mans Series ook kunnen genieten van de Michelin Le Mans Cup, de Ligier European Series en de Ferdinand Cup, een amateurwedstrijd voorbehouden aan verschillende Porsche-modellen. 

Waar kan u uw polsbandjes voor de Pit Walk ophalen?

Fan Zone vanaf 9.00 uur op zaterdag. Cabane gelegen aan de uitgang van de P14 tunnel vanaf 15.00 uur op zaterdag en 8.30 uur op zondag. U kan enkel cash betalen. 

Hoe komt u het circuit binnen?

De ingangen van Blanchimont en La Source zijn open voor voertuigen. Ster is de enige ingang via dewelke het publiek naar het circuit kan lopen.

Waar kan u parkeren?

Er zijn verschillende parkeerplaatsen bij de ingang van de Ster. De parkeerplaats P15 is gesloten wegens werkzaamheden.

error: Alert: Content is protected !!