Home > Rally > BRC > BRC East Belgian: met Vanbellingen en Ons

BRC East Belgian: met Vanbellingen en Ons

Na de Sezoensrally werd er even een pauze ingelast, maar komend weekend gaan Steve Vanbellingen en Els Ons terug van start in een rally en dat in de achtste manche van het Belgian Rally Championship, de East Belgian Rally. Naar goede gewoonte zullen Steve en Els met het nummer 21 van start gaan en dat opnieuw met een Skoda Fabia R5 uit de ateliers van SXM Competition.
De wedstrijd zal vooraf gegaan worden door de shakedown op donderdagavond vanaf 17u00 in Roth (Saint Vith). De servicezone is die avond terug te vinden op de Vielsalmerstraße te Roth. Zaterdag staan er dan drie lussen van telkens vier proeven op het programma. De eerste wagen gaat van start om 8u20 op het podium en wordt omstreeks 21u00 terug verwacht op het eindpodium. 

error: Alert: Content is protected !!