Home > Rally > BRC > 2WD BRC East Belgian: de drie titelkandidaten aan de start

2WD BRC East Belgian: de drie titelkandidaten aan de start

De eerste editie van de 2WD Trophy, voorbehouden voor tweewielaandrijvers tot 2 liter op conventionele straatbanden, nadert zijn ontknoping. Na zeven manches tellen we nog drie titelkandidaten die voluit voor de titel gaan. Stefaan T’Joens nam met een overwinning in de Omloop van Vlaanderen de leiding in de tussenstand, maar de Clio-rijder heeft slechts vijf punten voorsprong op Bruno de Wilde, die van de baan ging in Roeselare met zijn Honda Civic. De derde die nog een gooi doet naar de titel is Joni Vande Walle uit Tielt, die in het begin van het seizoen zijn thuisrally won met zijn Opel Astra. Hij volgt op zeven punten van de Honda-rijder.

In totaal komen een 14-tal deelnemers aan de start in de 2WD Trophy.

error: Alert: Content is protected !!