Home > Circuit > Super GT Sugo: Nissan sterk, Baguette nu tweede in kampioenschap

Super GT Sugo: Nissan sterk, Baguette nu tweede in kampioenschap

In Sugo hebben de twee officiële Nissan van het Nismo-team de op twee na laatste race van de Japanse Super GT gedomineerd. Ronnie Quintarelli en Tsugio Matsuda leidden het eerste deel van de race, maar hun teamgenoten Katsumasa Chiyo en Mitsunori Takaboshi maakten een pitstop minder en zegevierden op een natte omloop. Katsumasa Chiyo en Mitsunori Takaboshi gaan nu aan de leiding in het algemeen klassement met nog twee wedstrijden te gaan. Zij hebben 3,5 punten voorsprong op onze landgenoot Bertrand Baguette en zijn teamgenoot Kazuki Hiramine die in hun Nissan een geweldige comeback maakten van de veertiende naar de vijfde plaats. De volgende afspraak is op 1 oktober in Autopolis. (Foto: © Nissan)

error: Alert: Content is protected !!