Home > Circuit > In een notendop: Super GT – IGTC

In een notendop: Super GT – IGTC

  • Super GT – Bertrand Baguette en Kazuki Hiramine starten morgen als veertiende bij de wedstrijd van 300km op het circuit van Sugo. Door hun leidersplaats in het kampioenschap heeft de Nissan Z van het Belgisch-Japans duo beduidend meer succesgewicht aan boord dan hun concurrenten. Voor elk punt komt er namelijk 2kg bij, wat de extra ballast op 89kg voor de Team Impul-rijders brengt. Hun naaste concurrenten in de titelstrijd, Fenestraz-Miyata, Chiyo-Takaboshi en Tsukakoshi-Matsushita, tellen elk 68kg aan extra gewicht. De pole ging uiteindelijk naar Yuji Kunimoto en Sena Sakaguchi met een Toyota GR Supra GT500.
  • IGTC – De voorlopige deelnemerslijst voor de laatste wedstrijd van de Intercontinental GT Challenge 2022, de Gulf 12 Hours in Abu Dhabi op 11 december, bevat momenteel reeds 34 GT3-wagens. Opmerkelijk, Team WRT wordt twee keer vermeld, maar nog zonder merk achter hun naam. Hier vindt u de volledige lijst.

(Foto: © Bertrand Baguette)

error: Alert: Content is protected !!