Home > F1 > F1: jongeren in actie bij Alpine en McLaren

F1: jongeren in actie bij Alpine en McLaren

  • F1 Alpine – De Franse renstal is druk op zoek naar een vervanger voor Fernando Alonso en zal op de Hungaroring privé-tests houden met de A521, dat is de wagen van vorig seizoen. Op de uitnodiging staan Jack Doohan en de veelbesproken Colton Herta, maar ook Nyck De Vries en Antonio Giovinazzi. De test zou worden gehouden eind september, voordat de teams vertrekken naar Singapore.
  • F1 McLaren – De Britten, die leverden dan weer een driedaagse test voor de Indycar-kampioen van 2021, de Spanjaard Alex Palou. Palou mocht van woensdag tot vandaag aan de slag op het circuit van Barcelona. McLaren had nochtans eerder dit jaar een contractueel dispuut met Palou die het McLaren Indycar team verlaat voor Chip Ganassi in 2023. Door een akkoord met Chip Ganassi heeft McLaren zich echter de diensten van hun nieuwe reserverijder verzekerd en er staat voor Palou minstens een vrije sessie op het programma volgend seizoen.

Foto: © indycar.com

error: Alert: Content is protected !!