Home > Circuit > GT World Europe Sprint: Ulysse De Pauw mikt op algemeen eindpodium

GT World Europe Sprint: Ulysse De Pauw mikt op algemeen eindpodium

Na een laatste meeting in de Britse GT, die eindigde zonder zelfs maar te racen, trekt Ulysse De Pauw dit weekend naar Spanje voor de finale van de GT World Challenge Europe Sprint. De kersverse kampioen in de Silver Cup kende het voorbiej weekend in British GT een moeilijk weekend, maar wil dit weekend presteren in de finale van de GT World Challenge Europe Sprint.

Het voorbije weekend verliep voor de jonge Brusselaar niet volgens plan: “John Ferguson, mijn teamgenoot, kreeg tijdens de training een ongeluk met een GT4-deelnemer“, legt Ulysse uit. “De schade aan onze Mercedes-AMG GT3 was echt erg. Maar ons team, RAM Racing, zal een geweldige auto klaarstomen voor de laatste Britse GT-meeting op Donington Park op 15 oktober.

Dit weekend neemt Ulysse De Pauw deel aan de laatste meeting van het seizoen in de GT World Challenge Europe Sprint in Valencia, Spanje. Samen met zijn teamgenoot Pierre-Alexandre Jean heeft Ulysse De Pauw al de Silver-klasse gewonnen. “Het doel zal zijn om het best mogelijke resultaat te behalen om op het podium te eindigen in het algemene kampioenschap! Ook al hebben we de titel in onze categorie al op zak, mijn teamgenoot en ik willen echt goed eindigen om echt onze stempel te drukken. Ik kan niet wachten om terug te keren naar het AF Corse-team en de Ferrari 488 GT3″, aldus Ulysse.

error: Alert: Content is protected !!