Home > Circuit > DTM Spa: René Rast snelste in zeer spannende tweede kwalificatie

DTM Spa: René Rast snelste in zeer spannende tweede kwalificatie

In Spa werd de tweede kwalificatie van de Belgische manche van de DTM een thriller op een opdrogende piste. René Rast, drievoudig DTM-kampioen, liet zijn kunnen zien en kwam in extremis als snelste over de meet, aan het stuur van zijn Team ABT Audi R8. Rast was vier honderdsten sneller dan DTM-puntenleider Sheldon van der Linde in de Schubert BMW M4 en Nick Cassidy volgde in zijn AF Corse Ferrari als derde op vijf honderdsten van de Duitse Audi-rijder. De Belgen, zij moesten het stellen met een twintigste plek voor Laurens Vanthoor (SSR Performance Porsche) en een 21ste voor Esteban Muth in de Walkenhorst BMW M4, met net achter hen Mirko Bortolotti (Lamborghini) en de winnaar van gisteren, Dennis Olsen (SSR Performance Porsche). Race 2 start om 13u33.

error: Alert: Content is protected !!