Home > Circuit > 24H Series Barcelona: Red Ant Racing pakt titel, WTM Ferrari wint!

24H Series Barcelona: Red Ant Racing pakt titel, WTM Ferrari wint!

Georg Weiss, Leonard Weiss, Nicolas Varrone, Daniel Keilwitz en Indy Dontje wonnen met een WTM Racing Ferrari 488 GT3 de 24 Uur van Barcelona. Ze hadden een ronde voorsprong op de Audi van Phoenix Racing. CP Racing werd met een Mercedes-AMG GT3 derde op zes ronden.

Bert, Ayrton en Yannick Redant en Sam Dejonghe finishten met de Porsche 911 GT3 Cup (992) van Red Ant Racing achtste algemeen en stonden op de hoogste podiumtrede van de 992-klasse. Dit leverde hen ook de titel van het Europese kampioenschap van de 24H Series van deze categorie op.

Mathieu Detry, Vincent Radermecker, Stéphane Perrin en Charles Dawson eindigden derde in TCE en TCR met de Audi RS3 LMS DSG van het Belgische AC Motorsport. Ze hadden één ronde achterstand op de winnende Cupra van BBR.

(Foto: © 24H Series)

error: Alert: Content is protected !!