Home > WRC > WRC Acropolis: Neuville op weg naar eerste zege seizoen?

WRC Acropolis: Neuville op weg naar eerste zege seizoen?

In Griekenland heeft Thierry Neuville de leiding van de wedstrijd nu stevig in handen, want zijn dichtste achtervolger Ott Tänak, verloor tijd in de afsluitende proef van de ochtendlus, een proef die Neuville won. Neuville heeft na tien van de zestien proeven nu 31 seconden bonus op Esepekka Lappi (Toyota) en 32,3 op zijn teamgenoot bij Hyundai, Ott Tänak, die over transmissieproblemen in zijn i20 N kloeg. Kalle Rovanperä reed de tiende KP nog uit na zijn crash in KP9, maar verloor nog eens zes minuten door de enorme schade aan zijn wagen. Er staat deze namiddag een identiek lus van drie proeven op het menu in Griekenland. (Foto: © Hyundai)

error: Alert: Content is protected !!