Home > Circuit > In een notendop: GT Open – British GT

In een notendop: GT Open – British GT

(Foto: © British GT)

  • GT Open – Ondanks een kwalificatie gedomineerd door Ferrari, die de volledige top drie bezette, waren het beide Lamborghini van het Oregon Team die opnieuw een 1-2 in de wacht sleepte tijdens race 1 op de Red Bull Ring. Het duo Gilardoni-Van Berlo ging zo Hites-Pulcini vooraf. De derde plek was voor de Theeba Motorsport Mercedes van Juffali-Christodoulou.
  • British GT – Op het circuit van Brands Hatch vonden vandaag de kwalificatiesessies plaats. In de GT3-klasse was de snelste tijd voor de 2Seas Motorsport Mercedes van Williamson-Cottingham, met een gecombineerde tijd van 2’47″562. De polepositie in GT4 was dan weer voor Williams-Fielding in de Audi van Steller Motorsport. Onze landgenoot Ulysse De Pauw (Mercedes) zette geen tijd neer nadat de wagen onherstelbaar beschadigd raakte na een crash van zijn teamgenoot in de eerste vrije training.
You may also like
In een notendop: GT Open – GT Cup Open – TCR Europe
Speedweek Spa: zondag door de lens van Joachim Cieters
Speedweek Spa: het tweede deel op zaterdag door de lens van Joachim Cieters
Speedweek Spa: de eerste beelden op zaterdag door de lens van Joachim Cieters
error: Alert: Content is protected !!