Home > #Hoofdnieuws > WRC Acropolis: drie op drie voor Loeb

WRC Acropolis: drie op drie voor Loeb

In Griekenland blijft Sébastien Loeb in zijn Ford de lakens uitdelen, want de Franse negenvoudige wereldkampioen won ook de vierde KP, ex-aequo met Esepekka Lappi (Toyota). In de tussenstand leidt Loeb nu met al 6,4 seconden bonus op Thierry Neuville (Hyundai) die de hete adem van Pierre-Louis Loubet (Ford) in zijn nek voelt.

Foto: © Ford M-Sport

Er vielen in KP4 ook al enkele slachtoffers met onder meer Craig Breen die lek reed en twee minuten verloor. De Ierse Ford-rijder blijft duidelijk in een negatieve spiraal zitten. Ott Tänak sukkelt met het hybride systeem van zijn Hyundai en zakt van vier naar vijf, op bijna elf seconden van Loeb.

Vandaag volgen de proeven zeer gespreid, mede door de lange verbindingen. KP5 start om 12u12, terwijl KP6 en KP7 om 14u15 en 16u53 van start gaan.

error: Alert: Content is protected !!