Home > Circuit > In een notendop: 24H Series – GT Open

In een notendop: 24H Series – GT Open

  • 24H Series – Deze namiddag vonden de kwalificaties voor de 24 Uur van Barcelona plaats. Herberth Motorsport bemachtigde met zijn Porsche 911 GT3 R de polepositie en ging de Ferrari 488 GT3 van WTM Racing en de Poulsen Motorsport BMW M4 GT3 voor. De #903 Red Ant Porsche 911 GT3 Cup (992) van de familie Redant en Sam Dejonghe werd tweede in de klasse 992, met minder dan een tiende achterstand op de Red Camel-Jordans.nl Porsche. De #904 van Red Ant volgde op plaats drie en werd tevens eerste in “992-Am”. Het Belgische AC Motorsport realiseerde met zijn Audi RS3 LMS DSG, o.a. bestuurd door Mathieu Detry en Vincent Radermecker, een gemiddelde chrono die goed was voor positie zes in TCR. De wedstrijd start zaterdag om 13u.
  • GT Open – Dit weekend staat voor het Europese uithoudingskampioenschap de Red Bull Ring op het programma. Laurent de Meeus is opnieuw van de partij en krijgt de ervaren Johnny Mowlem als teamgenoot in de #55 AF Corse Ferrari 488 GT3 Evo die uitkomt in de Am-klasse.

(Foto: © 24H Series)

error: Alert: Content is protected !!