Home > VAS > VAS Hemicuda: twee proeven op zaterdagavond in Middelkerke

VAS Hemicuda: twee proeven op zaterdagavond in Middelkerke

“Het nieuws dat de Hemicuda Rally over twee dagen verreden wordt is al een tijdje bekend, maar nu kunnen we ook meegeven dat het de gemeente Middelkerke is die ons met open armen ontvangt,” laat de organisatie weten. Op zaterdagavond 15 oktober zal er zowel in Slijpe als in Leffinge een klassementsproef gereden worden. Ondertussen prijken er al bijna 90 teams op de inschrijvingslijst, dat zijn teams die zowel administratief als financieel aan alle verplichtingen voldoen. Met nog vijf weken te gaan lijkt het er naar uit te zien dat we opnieuw een “full house” krijgen. De update van de deelnemerslijst vind je op www.hemicuda.be.

error: Alert: Content is protected !!