Home > Circuit > 24H Series Barcelona: slotrace met enkele Belgen

24H Series Barcelona: slotrace met enkele Belgen

In Barcelona wordt dit weekend de afsluitende race van 24H Series betwist en dat over 24 uur met uiteraard de 24 Hours of Barcelona. Het is al de 23ste uitgave van de uithoudingsrace in de Catalaanse hoofdstad. 

Opvallend, Creventic krijgt voor deze race die lang volle velden trok, maar 38 wagens aan de start. In GT3 zien we elf wagens, met vijf verschillende merken, de grote vier uit Duitsland en Ferrari. Van Belgische zijde is het uitkijken naar de prestatie van Red Ant Racing dat de titel wil in de klasse ‘992’, voorbehouden aan de Porsche 992 GT3. De wagen van de familie Redant en Sam Dejonghe heeft maar één punt achterstand op de leiders in het kampioenschap, Red Camel-Jordans.nl. Wie voor de andere eindigt, is kampioen, zo helder is het. Het team zet ook een tweede wagen in, met onder meer vader en zoon de Breucker. Ook AC Motorsport is er met de Audi TCR voor Mathieu Detry, Vincent Radermecker, Stephane Perrin en Charles Dawson. Opvallend in de klasse voor de Porsche 992 zien we ook Q1 Trackracing, echter onder de gelegenheidsnaam Three Sixty Racing met tien Braziliaanse rijders in twee 992. 

De race start zaterdag om 13u00 lokale tijd. 

error: Alert: Content is protected !!