Home > Circuit > In een notendop: FIA WEC – FFSA GT

In een notendop: FIA WEC – FFSA GT

  • FIA WEC – De Porsche 963 LMDh zal niet deelnemen aan de laatste wedstrijd van het seizoen in Bahrein. Het FIA WEC maakte het voor LMDh-wagens mogelijk om dit jaar al buiten competitie aan wedstrijden deel te nemen, en Porsche gaf bij de presentatie van de 963 LMDh te kennen om een deelname in Bahrein te overwegen. De Duitse constructeur heeft dus gekozen om hiervan af te zien.
  • FFSA GT4 – Lédenon vormt volgend weekend het kader voor de voorlaatste manche van het FFSA GT4 France. In de categorie Silver bekleedt Benjamin Lessennes samen met zijn Nederlandse teamgenoot Ricardo van der Ende de tweede plaats. Het duo van BMW M4 GT4 van L’Espace Bienvenue telt met 112 punten 25 eenheden achterstand op Roee Meyuhas en Erwan Bastard (Saintéloc Racing – Audi R8 LMS GT4). Eén overwinning is goed voor 25 punten en er staan nog 4 wedstrijden op het programma, twee in Lédenon en twee op het circuit van Paul Ricard. Stéphane Lémeret (CMR – Toyota GR Supra GT4), die een keer eerste en tweede werd bij voorgaande manche in Spa, volgt iets verderop met 94 punten.
error: Alert: Content is protected !!