Home > Circuit > In een notendop: F1 – F2 – DTM

In een notendop: F1 – F2 – DTM

  • FIA F2 – De Italiaan Luca Ghiotto maakt op Monza zijn terugkeer naar de Formule 2. Ghiotto zal bij DAMS invallen voor Roy Nissany. de Italiaan maakt zo een heroptreden, bijna twee jaar nadat hij voor het laatst een F2 bestuurde.
  • F1 – De Rus Robert Shwarzmann zal voor Ferrari de eerste vrije sessie rijden tijdens de Grote Prijs van de Verenigde Staten in Austin. Ferrari testrijder Shwartzman is de regerende F2 vicekampioen en zal optreden voor de Scuderia in het kader van de verplichte twee sessies die een F1 stal aan een rookie moet geven gedurende het seizoen.
  • DTM – De voormalige F1 rijder Timo Glock kondigde vandaag aan dat hij BMW verlaat. De samenwerking tussen Glock en BMW gaat al tien jaar terug met deelnames in de DTM en diverse GT3 races. Glock, inmiddels 40, liet weten dat er een einde komt aan hun samenwerking aan het einde van dit seizoen 2022.

foto: ©dtm.com/archief

error: Alert: Content is protected !!