Home > WRC > WRC Nieuw-Zeeland: amper 29 wagens voor terugkeer na tien seizoenen

WRC Nieuw-Zeeland: amper 29 wagens voor terugkeer na tien seizoenen

Van 29 september tot en met 2 oktober keert het WK Rally terug naar Nieuw-Zeeland en dat voor het eerst sinds 2012. Amper 29 wagens nemen deel aan de wedstrijd op gravel, met uiteraard wel het Belgische duo Neuville-Wydaeghe in de Hyundai. Ook Sébastien Ogier (Toyota) is van de partij, net als de Italiaan Lorenzo Bertelli in een Ford Puma. Haydon pardon voert het WRC2-veld aan met een Hyundai. De geringe opkomst is deels te wijten aan het feit dat de lokale regelgeving voor rally niet strookt met WRC-normen, waardoor dus erg weinig wagens aan de start kunnen verschijnen. (Foto: © WRC / Paddon in zijn Hyundai)

 

error: Alert: Content is protected !!