Home > #Hoofdnieuws > DTM Spa: Autosportwereld.be nodigt u uit!

DTM Spa: Autosportwereld.be nodigt u uit!

Uiteraard kan u met Autosportwereld.be ook naar de DTM op Spa-Francorchamps. Wij hadden eerder al tickets voor het FIA WEC in Spa, de 24 Hours of Spa en de 24 Hours of Zolder en ook voor DTM kan u op ons rekenen, op wie anders…

Wij hebben niet minder dan 25 duotickets op de redactie liggen. Bovendien geven deze tickets rechts tot de paddock, de F1-tribune en de pitwalk!

Wat moet u daarvoor doen? Eenvoudig… like onze Facebook en Instagrampagina en nodig ook uw vrienden uit om dat te doen! Stuur vervolgens een mail naar redactie@autosportwereld.be en de eerste 25 inzenders krijgen een duoticket toegestuurd. DTM doet het dit weekend (10 en 11 september) in de Ardennen!

Tot in Spa-Francorchamps! 

Informatie: www.dtm.com

Tickets: https://www.ticket-onlineshop.com/ols/dtm/en/spa/channel/shop/areaplan/venue/event/444435

error: Alert: Content is protected !!