Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend: nog eens ouderwets druk

De autosport dit weekend: nog eens ouderwets druk

We staan voor een erg druk autosportweekend, met op het hoogste niveau zowel F1 (Monza), FIA WEC (Fuji) als WRC (Acropolis). 

Het wordt een stevig autosportweekend, dat staat vast, met autosport van de hoogste plank. In Monza zijn er namelijk ook nog wedstrijden van F2, F3 en de Porsche Supercup en het zou wel eens kunnen dat we na dit weekend al enkele kampioenen kennen.   

Dichter bij huis zijn er twee erg mooie evenementen, met de Truck Grand Prix op Circuit Zolder en de DTM in Spa-Francorchamps, met in beide gevallen een stevig en gevuld programma. 

Er is echter nog meer, met de 24 uur van Barcelona, waar RedAnt Racing op zoek gaat naar een titel, na een sterk seizoen, terwijl opnieuw dichter bij huis, op de Nürburgring zowel op zaterdag als zondag zes uur wordt geracet in het kader van de NES of de vroegere VLN. 

Verder zijn GT Open en de GT Cup Open op de Red Bull Ring te gast, met ook daar kansen voor de Belgen op zeges en titels, terwijl in Brands-Hatch en Ledenon de Britse en Franse GT aan de slag gaat, ook met landgenoten.  

In Laguna Seca valt het doek over een erg spannend seizoen in de IndyCar Series, met nog vier kanshebbers op de titel.   

error: Alert: Content is protected !!