Home > Electric > Stoffel Vandoorne gehuldigd door Stad Roeselare

Stoffel Vandoorne gehuldigd door Stad Roeselare

Stoffel Vandoorne is de eerste Belgische wereldkampioen in de autosport sinds Jacky Ickx en dat mag gevierd worden. Stad Roeselare, de geboortestad van Vandoorne, deelde dezelfde mening en organiseerde een ware huldiging. Fans kregen onder meer de kans om twee Formule E wagens van dichtbij te bezichtigen. Daarnaast was er ook een heuse meet & greet met Stoffel, om dan af te sluiten met een podiumceremonie die onder luidt gejuich van de fans verliep. Onder meer zijn stiefzus Marie Neirynck, Toto Wolff (CEO van Mercedes-EQ Formula E Team), burgemeester van Roeselare Kris Declercq en het voltallige schepencollege zetten onze wereldkampioen in de schijnwerpers. Op de vraag of Stoffel in de nabije toekomst het statuut van ereburger moet krijgen, was het antwoord dan ook overduidelijk.

Zij die er niet bij konden zijn, kunnen de volledige huldiging hieronder herbekijken.

error: Alert: Content is protected !!