Home > Circuit > IndyCar Portland: McLaughlin op pole voor de voorlaatste van het seizoen

IndyCar Portland: McLaughlin op pole voor de voorlaatste van het seizoen

Scott McLaughlin blijft in de running voor de titel in de IndyCar Series dankzij zijn derde polepositie van het jaar.

Foto: © IndyCar Series

Met nog maar twee races te gaan in het IndyCar-seizoen 2022, toont Team Penske zich de grote favoriet. Op Portland Raceway scoorde het team met Scott McLaughlin voor Josef Newgarden en Will Power en top-3 in de kwalificatie.

De in Nieuw-Zeeland geboren McLaughlin is een van de zeven rijders die met nog twee races te gaan in aanmerking komen voor de titel, 54 punten achter teamgenoot en leider Will Power. De finale vindt plaats op zondag 11 september tijdens de Grand Prix van Monterey op Laguna Seca.

error: Alert: Content is protected !!