Home > Circuit > GT4 European Series Hockenheim: Audi domineert, Battryn goed voor zijn eerste punten

GT4 European Series Hockenheim: Audi domineert, Battryn goed voor zijn eerste punten

De overwinning in de tweede race van de GT4 European Series in Hockenheim was voor de Sainteloc Audi R8 van het duo Meyuhas-Bastard. Na een behoorlijk spectaculaire race wonnen zij voor de merkgenoten van Team Speedcar met Lariche-Consani en de Porsche Cayman GT4 van Wiskirchen-Hartvig, alledrie uit de Silver Cup. Sainteloc behaalde de dubbel, want het Franse team deed het ook in Pro-Am met het duo Guilvert-Michal.

De Belgen deden het behoorlijk in de Silver Cup met een vierde stek voor Antoinne Potty (Toyota), samen met zijn Franse teamgenoot Romain Monti. De achtste plaats was weggelegd voor Marnik Battryn, samen met de Amerikaan Alex Papadopulos, in de SRT Mercedes-AMG. Battryn mag zo bij zijn debuut zijn eerste punten in de GT4 European Series noteren.

In Pro-Am werden Nico Verdonck en Rodrigue Gillion (Aston) zevende. Voor Kenny Herremans (V8 Racing Camaro) verliep de race moeilijk want na een tik van een concurrent strandde hij samen met de Nederlander Dante Rappange op een elfde plaats, buiten de punten wat een slechte zaak is in de strijd om de podiumplaatsen in het kampioenschap.

Op 1 en 2 oktober eindigt het Europese GT4-seizoen in Barcelona.

error: Alert: Content is protected !!