Home > Circuit > In een notendop: EuroNASCAR

In een notendop: EuroNASCAR

EuroNASCAR Pro – Sebastiaan Bleekemolen (Team Bleekemolen) won vanmiddag race 1 op het circuit van Most in Tsjechië. De Nederlander startte vanop plaats vier en nam na de chaos in de eerste bocht de leiding. Hij zegevierde nipt met twee tienden voorsprong op Alexander Graff (Speedhouse). Er was een intense strijd tussen Gianmarco Ercoli (CAAL Racing) en Alon Day (PK Carsport) voor de laatste podiumplaats, die uiteindelijk naar de Italiaan ging. Polesitter Day maakte een sterke remonte nadat hij door een aanrijding in de eerste bocht achteraan aansloot. Marc Goossens begon met zijn Ford Mustang van Speedhouse vanop plaats zes aan de wedstrijd. Hij werd net na de start achteraan aangetikt, maar kwam toch nog als derde terug op de baan. Door de schade aan zijn wagen werd onze enige landgenoot in EuroNASCAR verplicht om op te geven.

(Foto: © NASCAR Whelen Euro Series)

error: Alert: Content is protected !!