Home > Circuit > GT World Hockenheim: Mercedes snelst in Pre-kwalificatie

GT World Hockenheim: Mercedes snelst in Pre-kwalificatie

Tijdens de tweede vrije sessie in Hockenheim was het de #88 Akkodis ASP Mercedes-AMG, de leider in het kampioenschap, die zich naar de top van de tijdlijsten reed.

Foto: © SRO

Na de verregende vrije training van vanochtend vond de tweede volledige training van het weekend plaats onder droge omstandigheden. Daardoor zagen we uiteraard aanzienlijk snellere rondetijden. De beste chrono kwam op naam van Raffaele Marciello, die met een tijd van 1m37.643, Dennis Marschall (#66 Attempto Racing Audi) van de eerste plaats stootte. De kloof had niet kleiner kunnen zijn, met slechts 0,001 seconde verschil tussen de top twee, terwijl Charles Weerts derde werd in de #32 Team WRT Audi.

De vierde plaats ging naar de #7 Inception Racing McLaren, de snelste wagen in de Gold Cup-klasse dankzij een 1m37.905s van Frederik Schandorff. De Deen voerde een trio McLaren aan, gevolgd door de #111 van JP Motorsport en de #159 van Garage 59. De laatste voerde ook de Silver Cup aan dankzij Nicolai Kjaergaard. 

error: Alert: Content is protected !!