Home > Circuit > F3 Zandvoort: Collet met rustige sprintrace zege

F3 Zandvoort: Collet met rustige sprintrace zege

De overwinning van Caio Collet in de F3 Sprintrace op Zandvoort, had weinig drama om het lijf. De Braziliaan verkende éénmaal zijn aanvalslijn en zette in de volgende ronde, nu dan met DRS, de MP Motorsport machine buitenom voorbij Juan Manuel Correa, die met de ART van de Tarzanbocht tot de banking weerstand bood. Eens voorbij ging Collet aan de haal met een veilige DRS buffer van meer dan een seconde. Correa zette zich aan de kop van een DRS treintje, waarbij Zak O’Sullivan (Carlin) zijn voornaamste uitdager werd. En dat was de volgorde waarin er ook werd gefinisht. Van de titelpretendenten zagen we Hadjar (Hitech) op een zesde plaats, als zijn schaduw gevolgd door uitdager Martins (ART), op de zevende plaats. In de tussenstand leidt Hadjar met 111 punten, voor Martins met 108. Zowel Bearman (105) als Leclerc (101) vielen buiten de punten.

foto: ©premaracing.com/media

error: Alert: Content is protected !!