Home > Circuit > In een notendop GT World en GT4 Hockenheim

In een notendop GT World en GT4 Hockenheim

In Hockenheim was er vandaag al wat activiteit, wij overlopen de belangrijkste feiten. 

  • GT4 European Series – in de eerste vrije training was Centre Porsche Ticino het snelst, terwijl Maxime Potty in zijn Toyota de snelste landgenoot in de Silver klasse was, op een vierde plaats. SRT met het duo Battryn-Papadopulos was voorlaatste. Ook in Pro-Am moesten we de Belgen eerder achteraan zoeken, met een vierde en derde laatste plek voor Kenny Herremans (Camaro) en het duo Verdonck-Gillion (Aston).
  • GT4 European Series – in de tweede sessie ging het alvast beter, met een vijfde plaats voor Verdonck en een zesde voor Herremans in Pro-Am. Idem voor SRT dat opschoof naar het middenveld in ‘Silver’, netjes voor Potty. 
  • GT3 Bronze Test – In de Bronze test van de GT World Challenge Europe was de beste chrono voor Nicolas Baert. Ook Sarah Bovy (Iron Ladies Ferrari), Nico Verdonck (Audi) en Louis Machiels (AF Corse Ferrari) namen aan de sessie deel. 
error: Alert: Content is protected !!