Home > Circuit > In een notendop: FIA F3 – FIA F2

In een notendop: FIA F3 – FIA F2

  • FIA F3 – Victor Martins (ART) moet op Zandvoort dit weekend zijn desastreuze races van vorige week op Spa goedmaken. Hij begon er alvast goed aan met de beste tijd in de vrije training deze ochtend. De beide MP Motorsport temgenoten, Caio Collet en Alexander Smolyar, volgden. Te noteren: het debuut van Sebastian Montoya, zoon van, bij het Spaanse Campos. Hij valt in voor de geblesseerde Hunter Yeany.
  • FIA F2 – de heren van de Formule 2 verspilden weinig tijd en togen meteen aan het werk in de vrije training op Zandvoort. Het was Jack Doohan (Virtuosi) die de snelste tijd zette voor Ayumu Iwasa (DAMS) en voor puntenleider Drugovitch, die met MP Motorsport een beetje een thuisrace rijdt. Amaury Cordeel, met het al even Nederlandse Van Amersfoort Racing, handhaafde zich lang bij de snelsten en besloot met een mooie achtste tijd. Deze namiddag zijn er voor zowel F3 als F2 de kwalificatiesessies.

foto: ©Dutch Photo Agency

error: Alert: Content is protected !!