Home > Electric > FE: Dennis en Andretti ook in 2023 samen

FE: Dennis en Andretti ook in 2023 samen

Vandaag maakte Avalanche Andretti bekend dat Jake Dennis ook in 2023, en daarna, voor het team zal strijden. De Brit starte zijn FE-carrière bij Andretti in het zevende seizoen (2020-2021) van de Formule E, waar hij derde werd. Ook in seizoen acht zette hij een sterk elan neer voor het team. Daar komen nu dus nog enkele seizoenen bij. Dennis heeft bij Andretti immers een contract voor meerdere seizoenen beet.

Foto © Jens Mommens

Michael Andretti, CEO en Voorzitter, Andretti Autosport, zei: “Jake deel laten uitmaken van Avalanche Andretti FE is een grote stap voor ons succes als team op weg naar Seizoen 9. Hij is de afgelopen twee jaar een succesvol rijder en leider geweest in ons team, en we kijken er naar uit om dit voort te zetten in Seizoen 9 en daarna. Deze stap is een vervolg op de ontwikkeling van Avalanche Andretti FE naar consistentie om onze belangrijkste missie te bereiken, winnen.”

Jake Dennis, coureur, Avalanche Andretti Formule E, zei: “Ik begon mijn Formule E avontuur met Andretti en ik ben enthousiast om te blijven werken met het team dat mijn carrière in deze serie is blijven ondersteunen. Seizoen 9 met het Gen3-tijdperk is een spannende tijd voor alle teams, en voor ons in het bijzonder met de nieuwe relatie met Porsche als leverancier van de aandrijflijn. Ik ben super gemotiveerd voor volgend jaar en ben er zeker van dat we met de toewijding, het teamwerk en de investeringen die ik de afgelopen twee jaar bij Avalanche Andretti FE heb gezien, in de toekomst voor overwinningen en titels zullen kunnen strijden.”

Roger Griffiths, Team Principal, Avalanche Andretti Formula E, zei:
“Jake is een formidabele concurrent en heeft dat laten merken in de twee seizoenen dat hij voor Avalanche Andretti FE reed. Zijn vastberadenheid, talent en charisma op en naast de baan geven ons veel vertrouwen dat hij een belangrijke rol zal spelen om ons te blijven stimuleren om te concurreren en uit te blinken aan de kop van het veld in het FIA Formula E World Championship.”

error: Alert: Content is protected !!