Home > Rally > BRC > BRC Omloop: geen De Cecco en Fernémont

BRC Omloop: geen De Cecco en Fernémont

Er is duidelijk een kleine discrepantie tussen wat de organisatoren en hun persdienst van de Omloop van Vlaanderen hebben aangekondigd en de realiteit. Hoewel de line-up voor de Kroon-Oil BRC-manche in Roeselare, die twee weken na Ieper wordt georganiseerd, nog steeds relatief goed is, zullen twee belangrijke spelers die in het officiële persbericht worden genoemd, niet deelnemen: Adrian Fernémont en Cédric De Cecco! In het geval van Fernémont is de terugkeer gepland in Saint-Vith, tijdens de East Belgian Rally, met aansluitend de Condroz-Huy Rally. Stéphane Lefebvre (Citroën) zal dus wel aanwezig zijn, met Gino Bux (Skoda) en Vincent Verschueren (VW) als zijn voornaamste rivalen, naast onder meer Pieter-Jan Michiel Cracco (Hyundai), Maxime Potty (Citroën) en Erik Wevers (VW). (Vincent Franssen/Speedaction)

error: Alert: Content is protected !!