Home > Industrie > Toyota: nieuwe Yaris Cross GR Sport munt uit in prestaties en stijl

Toyota: nieuwe Yaris Cross GR Sport munt uit in prestaties en stijl

De nieuwe GR Sport breidt compacte Yaris Cross SUV-lijn uit. Die wordt gekenmerkt door de sportieve styling, geïnspireerd door Toyota Gazoo Racing, met een aangepaste ophanging voor beter stuur-, rol- en gripgevoel. Het exterieur en interieur krijgen exclusieve GR Sport kenmerken. Deze nieuwe Yaris Cross GR Sport is verkrijgbaar vanaf september.

(persbericht)

Toyota breidt zijn compacte Yaris Cross SUV-lijn uit met de introductie van een nieuwe GR Sport-uitvoering, die geïnspireerd is door de successen van meervoudig wereldkampioen Toyota Gazoo Racing. Na het succes van de gevestigde GR Sport-edities van de Toyota Corolla, C-HR en Yaris maakt de Yaris Cross GR Sport het model nog aantrekkelijker dankzij exclusieve exterieur- en interieurkenmerken en een aangepaste ophanging voor een scherper, aangenamer rijgedrag.

error: Alert: Content is protected !!